zencefili çoçə təbrizin
+ نوشته شده در 16 آذر 1395 ساعت 16:29 توسط سجاد
| تعداد بازديد : 120
این نون ازنونهای معروف تبریزه معمولا تو سفره های نذری ، روضه ها ، مراسم عزاداری ، شبهای احیا و سر سفره های افطار سرو میشه ، خالیشم خوشمزه ست ولی با پنیر محشر میشه
مواد لازم
کره: 150 گرم
ماست: یک دوم لیوان
شیرولرم : یک دوم لیوان
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق مرباحوری
تخم مرغ: یک عدد
خمیر مایه : 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل: یک ونیم قاشق غذاخوری
آرد شیرینی پزی : حدودا ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ – شیر – زعفران و کنجد برای روی نان
طرز تهیه
شیرشکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده ومیگذاریم تا عمل بیاید. مایه خمیر عمل آومده رو تو لینک زیر میتونید ببینید.
http://www.vszf.blogfa.com/post-363.aspx
تخم مرغ را با چنگال می زنیم بعد کره ذوب شده ٬ زنجبیل ٬ ماست و نمک را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. خمیرمایع عمل آمده را هم افزوده وبعد آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز می دهیم تا به دست نچسبد ولی سفت هم نشود. به خمیر حداقل دو ساعت استراحت می دهیم. بعد آن را گلوله گلوله کرده کمی پهن میکنیم رویش هرطرحی خواستیم میزنیم بعد زعفران و زرده و یک قاشق شیر را مخلوط کرده با قلم مو روی نانها مالیده و کنجد میپاشیم .
در فری که ازقبل گرم کردیم وداغ شده در 165 درجه سانتی گرادبه مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم. گریل هم برای طلایی شدن رویه نان ضروری است.
نظرات شما عزیزان: